Офіс президента показав, в яких умовах Зеленський проводить нараду з чиновниками

Президент поспілкувався з урядовцями та представниками РНБО через відеозв'язок
Офіс президента показав, в яких умовах Зеленський проводить нараду з чиновниками
Нарада за участі Зеленського Фото:
9 Квітня 2022, 15:21
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський 9 квітня провів щоденну селекторну нараду з членами Кабінету міністрів, керівництвом ЗСУ, силових відомств та РНБО.

Глава держави поспілкувався з чиновниками через відеозв'язок.

Як повідомила пресслужба Офісу президента, Зеленський заслухав інформацію від чиновників щодо перебігу реалізації домовленостей з іноземними лідерами щодо постачання Україні озброєння.

Повідомляється, що учасники наради також обговорили стан готовності армії до виконання поточних завдань із відбиття збройної агресії росії.

Крім того, було заслухано інформацію про розвідувальні дані та аналіз ситуації від РНБО, обговорено необхідні зусилля щодо консолідації міжнародної підтримки України, - кажуть в Офісі президента.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії до України стиль президента Володимира Зеленського змінився. Зокрема гардероб гаранта став у стилі мілітарі.

Як свідчать фото та відео Зеленського, в основному він обирає футболки кольору хакі, такі ж кофти та сорочки, зручне спортивне взуття. Фактично президент весь цей час показує єднання з українським народом та українськими воїнами.

Читайте також

1