Окупанти блокують роботу КПВВ на лінії розмежування: де пропускають людей

Окремі контрольні пункти залишаються повністю заблокованими
Окупанти блокують роботу КПВВ на лінії розмежування: де пропускають людей
КПВВ “Гнутово” (фото: УНІАН)
12 Липня 2021, 12:45
читать на русском

На лінії розмежування з української сторони відкриті для пропуску всі КПВВ, які працюють з 8.00 до 16.00. Втім, окупанти повноцінно пропускають людей лише в "Станиці Луганській", а "Новотроїцьке" працює двічі на тиждень та для окремих громадян.

Про це повідомила пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

Зазначається, що на КПВВ "Новотроїцьке" окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян двічі на тиждень.

Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду "Щастя", "Золоте", "Майорське", "Мар’їнка" та "Гнутове", - йдеться у повідомленні.

Як розповів в. о. начальник відділу Прикордонної служби "Павлополь" Андрій Тхір, контрольний пункт в'їзду-виїзду "Гнутово" працює в штатному режимі відповідно до розпорядження Командувача Об'єднаними силами.

З 8.00 до 16.00 щоденно ми готові до здійснення контролю в'їзду-виїзду громадян, які хочуть перетнути лінію розмежування. Забезпеченість ресурсами, технікою, особовим складом дозволяє виконувати завдання в повному обсязі. Проте станом на сьогодні з початку року і з травня минулого року окупантами повністю блокується пропуск через лінію розмежування осіб та транспортних засобів, - зазначив він.

Нагадаємо, що з 19 червня по 15 липня 2021 року КПВВ "Чаплинка" на кордоні з окупованим Кримом тимчасово не працює.

Читайте також