Окупанти на Донбасі поранили українського військового

Бійця госпіталізували, він у задовільному стані
Важливо
Окупанти на Донбасі поранили українського військового
Військовий у зоні ООС на Донбасі Фото: сторінка Міноборони у Фейсбук
16 Жовтня 2021, 11:55
читать на русском

Збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим "тиші" на Донбасі й поранили українського військового.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що поблизу Новозванівки ворог двічі вів вогонь, використовуючи міномети калібру 120 мм та протитанковий ракетний комплекс. Неподалік Золотого-4 найманці здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї.

В районі Авдіївки окупанти обстрілювали наші позиції з мінометів калібру 82 мм. В бік Новотошківського противник відкривав вогонь з протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів.

Позиції українських воїнів біля Красногорівки потрапили під обстріл з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів. Біля Лебединського ворог застосував міномети калібру 120 мм.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний, - йдеться у повідомленні.

На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Нагадаємо, що 12 жовтня окупанти на Донбасі порушили дев'ять разів режим припинення вогню і поранили українського бійця.

Читайте також

1