Окупанти обстріляли чотири райони на Дніпропетровщині: наслідки

Серед постраждалих є діти
Окупанти обстріляли чотири райони на Дніпропетровщині: наслідки
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
25 Серпня 2022, 09:51
читать на русском

Сьогодні вночі, 25 серпня, російські орки обстріляли Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони Дніпропетровської області.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram.

Російська армія обстріляла чотири райони  - Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський. По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків. Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці усього 2 роки! Усі у лікарні, - сказав Валентин Резніченко.

Він зазначив, що орки тричі накрили вогнем з "Градів" та важкої артилерії Нікопольський район. Зокрема, в Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Ніхто з людей не постраждав.

Тривають пошуково-рятувальні роботи у селищі Чаплине. Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя більш ніж 20 людей, з-поміж них двоє хлопчиків - 6 та 11 років. Вони просто гралися у себе вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів і звичаїв війни, - пояснив Резніченко.

Також орки обстрілювали "Ураганами" та "Смерчами" Криворізький район. Поцілили по Апостолівській та Широківській громадах. Без світла залишилось село Кошове. Своєю чергою в один із районів Кривого Рогу прилетіло декілька реактивних снарядів. Є руйнація житла, люди не постраждали.

На Дніпровський район росіяни скерували ракету. Наші військові її збили, - додав він.

Нагадаємо, в середу, 24 серпня, російські орки вдарили по залізничній станції селища Чаплине в Дніпропетровській області, в результаті чого загинуло понад 20 людей, серед яких є діти.

Читайте також