Окупанти обстріляли Харків та область: наслідки

Двоє цивільних отримали поранення
Окупанти обстріляли Харків та область: наслідки
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
23 Серпня 2022, 12:12
читать на русском

Російські орки продовжують обстрілювати Харків та область. Сьогодні, 23 серпня, окупанти обстріляли Київський район Харкова.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Обстріли Харкова та Харківщини тривають. Сьогодні близько 6 ранку ворог обстріляв Київський район Харкова. Зафіксовано влучання в приватний будинок. На щастя, ніхто не постраждав. Близько 4:40 ранку в Новобаварському районі сталася масштабна пожежа в будівлі промислового підприємства. Близько 6:30 пожежа локалізована. Постраждалих немає. Причини пожежі встановлюються, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що сьогодні о 6 ранку орки обстріляли с. Коробочкине Чугуївського району. В результаті чого виникла пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється.

Своєю чергою вчора ввечері, 22 серпня, близько 21:30 ворог завдав удару трьома ракетами по с. Стара Гнилиця Чугуївського району. Пошкоджені теплиці, виникла пожежа. Без постраждалих.

Також минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського та Ізюмського районів. У результаті чого були пошкоджені будівлі цивільного підприємства, виникло кілька пожеж за межами населених пунктів, горіли лісосмуги та трава.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби, 22 серпня, поранення отримали двоє  мирних мешканців: у Чугуївському районі поранена жінка 71 року, в Ізюмському - чоловік 58 років.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Російські окупанти використовують проти наших захисників ствольну та реактивну артилерію, танки та авіацію. Наші захисники надійно утримують позиції, завдаючи ворогу втрат. Протягом доби ворог не здійснював спроб іти в наступ на Харківщині, - додав Синєгубов.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 23 серпня, російські орки обстріляли Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровської області.

Читайте також

1