Орки обстріляли з артилерії та "Ураганів" Дніпропетровщину: є жертва (фото)

Декілька цивільних отримали поранення
Орки обстріляли з артилерії та "Ураганів" Дніпропетровщину: є жертва (фото)
Наслідки ворожого обстрілу, фото Резніченко
23 Серпня 2022, 08:15
читать на русском

Сьогодні вночі, 23 серпня, російські орки обстріляли Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровської області.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram.

Напружена ніч з чотирма обстрілами… Російська армія знову тримала на прицілі два райони - Криворізький та Нікопольський. По Криворізькому ударили  "Ураганами". У Зеленодольській громаді росіяни убили 45-річну  жінку. Її чоловік поранений. Він у лікарні. Будинок родини понівечений, - сказав Валентин Резніченко.

Також орки тричі за ніч обстріляли Нікопольський район. По Марганецькій громаді двічі стріляла російська важка артилерія. Зокрема, був прильот 13 снарядів.

 У  Марганці постраждали двоє жінок - 61 та 63 років. Одна з них госпіталізована. Її стан медики оцінюють як середній. У місті пошкоджені 6 будинків, газогін та водогін, - пояснив Резніченко.

Він додав, що ворожа артилерія вдарила по Червоногригорівській громаді. В результаті чого були понівечені з десяток будинків та лінія електропередач. Без світла залишилися до тисячі людей. Проте ніхто з людей не постраждав.

Нагадаємо, російські військові обстріляли Запорізьку ТЕС, що розташована в окупованому Енергодарі. Відомо про загибель однієї людини та поранення ще кількох мешканців.

Читайте також

1