Окупанти обстріляли Миколаївщину: постраждала дитина

Внаслідок ворожих обстрілів жертв немає
Окупанти обстріляли Миколаївщину: постраждала дитина
Війна в Україні, наслідки російських обстрілів / Фото: Pexels
12 Вересня 2022, 09:13
читать на русском

За минулу добу, 11 вересня, російські орки обстріляли декілька районів Миколаївської області.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Вчора, 11 вересня, о 23:55 обстрілів зазнало смт Березнегувате Березнегуватської громади. Пошкоджено газопровід, житлові будинки, адміністративну будівлю та технічні споруди комунального підприємства, магазини. Також о 22:25 зафіксовано обстріли прилеглої території села Калачеве Березнегуватської громади. Детальна інформація уточнюється, - сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що вчора, близько 13:00 ворог обстріляв Широке Широківської громади, в результаті чого було зруйновано один будинок. З 17:00 до 20:00 були обстріли за межами населеного пункту. Своєю чергою сьогодні, 12 вересня, близько 01:00 в селищі також зафіксовано обстріли. Зокрема, влучання були по відкритих територіям та дорожньому покриттю. Постраждалих немає.

Також сьогодні близько 01:30 орки обстріляли околиці с. Новоолександрівка Інгульської ТГ. Постраждалих та руйнувань немає.

Вчора, 11 вересня, близько 11:14 ворог доправив по Вознесенську три крилаті ракети Х-555, які влучили в елеватор із запасами пшениці. В результаті чого виникла пожежа, яку погасили. Без постраждалих.

Як повідомляє Вознесенська РДА, у ході обстеження комісією міської ради встановлено часткову руйнацію 40 житлових будинків. До лікарні з травмами потрапило п’ять людей, з них одна дитина, - додав Кім.

Нагадаємо, вночі, 12 вересня, російські орки обстріляли Харків, у результаті чого загинула щонайменше одна людина.

Читайте також

1