Окупанти обстріляли низку областей України: наслідки

За попередніми даними, постраждалих немає
Окупанти обстріляли низку областей України: наслідки
Російська військова техніка Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/photos
30 Травня 2022, 08:39
читать на русском

Сьогодні вранці, 30 травня, російські окупанти обстріляли Одеську, Миколаївську та Дніпропетровську області.

Про ракетний обстріл Одеській області заявив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

За його словами, під обстріл потрапив непрацюючий міст через Дністровський лиман. Декілька приватних будинків було пошкоджено ударною хвилею. Постраждалих серед населення немає.

Підрозділом зенітних ракетних військ повітряного командування "Південь" було виявлено та знищено крилату ракету типу "Х", випущену російським стратегічним бомбардувальником з напрямку Чорного моря по Одещині, - додав Братчук.

Своєю чергою голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram повідомив про обстріл декількох громад області.

Ніч з затяжною тривогою... По Криворізькому району знову стріляла ворожа артилерія. Били по Зеленодольській та Апостолівській громадах. Люди не постраждали, - сказав Валентин Резніченко.

Також окупанти обстріляли Новий Буг на Миколаївщині. У результаті чого центр міста зазнав значних руйнувань. Новобузька міська рада закликала містян залишатися в укритті.

Нагадаємо, 27 травня, внаслідок ракетного удару по казармі Нацгвардії в Дніпропетровській області кількість загиблих зросла до 50.

Читайте також

1