Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк: загинули десятеро людей, ще десять – постраждали

Місто пережило найстрашнішу добу за час війни
Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк: загинули десятеро людей, ще десять – постраждали
9 Березня 2022, 09:29
читать на русском

У результаті ворожого обстрілу в Сєвєродонецьку (Луганська область) загинули десятеро людей, ще десять – постраждали.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, "Сєвєродонецьк пережив найстрашнішу добу за час війни".

Російська армія продовжує розстрілювати житлові квартали наших міст. Лише Сєвєродонецьк за 24 години зазнав трьох масованих обстрілів – двічі приблизно о 04:00 – вчора та сьогодні – та вчора о 12:50. За добу по області ми маємо 63 пошкоджених або повністю зруйнованих будинки. Людей охоплює страх, на що і розраховують росіяни, які намагаються нас зламати. Зламати на фронті вони не в змозі, тому зриваються на звичайних громадянах та їх домівках. Знайдені тіла десятьох загиблих, поранення отримали дев’ятеро осіб. Одну жінку росіяни вбили у Міжнародний жіночий день на вулиці 8 березня в Сєвєродонецьку, - написав він.

Гайдай повідомив, що упродовж 8 березня ворогом були обстріляні Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Кремінна, Метьолкіне.

Зранку 9 березня росіяни обстріляли житловий квартал між шосе Будівельників та вул. Курчатова – зафіксовані потрапляння снарядів у квартири на перших трьох поверхах будинку по шосе Будівельників, 11-б, та у станцію технічного обслуговування. Також постраждав житловий будинок у Метьолкіному.

Обстріляні також ЗОШ № 4 у Лисичанську, будинки у Рубіжному (пр. Московський, 1) та Кремінній (вул. Центральна 148, та вул. Партизанська, 36).

Нагадаємо, пізно увечері 8 березня російські бойовики піддали авіаударам село Дінець у Харківській області та місто Малин у Житомирській області. Загинули семеро людей, серед яких троє дітей.

Читайте також

1