Окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини: є поранені (фото)

Орки вивели з ладу лінію електропередач
Окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини: є поранені (фото)
Наслідки обстрілів, фото Telegram
22 Серпня 2022, 09:32
читать на русском

Сьогодні вночі, 22 серпня, російські орки обстріляли Нікопольський, Криворізький та Синельниківський райони Дніпропетровської області.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram.

Ніч з обстрілами та постраждалими… Російська армія нанесла удари по трьох районах - Нікопольському, Криворізькому та Синельниківському. Нікополь обстріляли з "Градів" та ствольної артилерії тричі за ніч. У житлові квартали прилетіли 42 російських снаряди. Попередньо, поранені четверо літніх нікопольчан. Двоє з них ушпиталені, - сказав Валентин Резніченко.

За його словами, в місті зруйнували два будинки, 50 - понівечені. Ворожі снаряди пошкодили дитячий садок, магазини, аптеки, ринки, суд та автовокзал. Зокрема, через ворожі обстріли, виникло п'ять пожеж. Полум’я вогнеборці вже приборкали.

Також орки вивели з ладу лінію електропередач. У результаті чого до двох тисяч людей залишилися без світла.

У Криворізькому районі ворог з "Ураганів" обстріляв Зеленодольську громаду. Минулося без руйнувань та постраждалих, - пояснив Резніченко.

Він додав, що ракетами орки обстріляли Синельниківський район. Вони зруйнували сільгосппідприємство, школу та будинок культури. Інформація по загиблих та поранених з’ясовується.

Нагадаємо, вночі, 22 серпня, російські орки обстріляли Київський район Харкова.

Читайте також