Окупанти обстріляли з ракет низку областей України

Дніпропетровська область потрапила під артилерійський обстріл
Окупанти обстріляли з ракет низку областей України
Російська військова техніка Фото: facebook.com/mod.mil.rus
25 Червня 2022, 10:15
читать на русском

Сьогодні вранці, 25 червня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Житомирській, Львівській, Чернігівській областях. Під артилерійський обстріл потрапила Дніпропетровська область.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький в Telegram, заявив, що з акваторії Чорного моря випустили по Львівській області шість ракет, чотири з яких потрапили в ціль.

Сьогодні о 4 годині ранку ракетного удару зазнав військовий об‘єкт на Яворівщині. За попередньою інформацією, ПВК "Захід" вдалося збити дві ракети. Чотири, на жаль, долетіли, - сказав Максим Козицький.

Своєю чергою міський голова Житомира Сергій Сухомлин у Facebook розповів про масовий обстріл Житомирської області. Орки запустили 24 ракети.

Сьогодні зранку ми всі прокинулися від нічних вибухів. По Житомиру нічого не прилетіло. Були обстріляні військові об’єкти навколо Житомира. З літаків були запущені ракети. Вони зайшли з Білорусі. Сумарно було 24 ракети запущено по військових частинах і по об'єктах навколо Житомира, - сказав Сергій Сухомлин.

За словами голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, загинув військовий та ще один отримав поранення внаслідок обстрілу.

По Десні на Чернігівщині випустили 20 ракет. За повідомленням оперативного командування "Північ", ніхто не постраждав.

Сьогодні, 25 червня, близько 05 години ранку Чернігівська область зазнала масового ракетного обстрілу. З території республіки білорусь з літаків та з землі було випущено 20 ракет по селищу Десна. Відомо про руйнування об'єктів інфраструктури. Попередньо без втрат. Подробиці уточнюються та будуть повідомлені згодом, - йшлося в повідомленні.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко заявив, що окупанти обстріляли Криворізький район.

І знову під обстрілом Криворізький район. Під удари артилерії потрапили Широківська та Зеленодольська громади. У Зеленодольську постраждала 60-річна жінка. Пошкоджений дачний будинок. В інших районах області на цю хвилину спокійно, - сказав Валентин Резніченко.

Нагадаємо, в ніч на 24 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по спорткомплексу навчального закладу в Харкові.

Читайте також

1