Окупанти продовжують укріплювати позиції біля Донецького аеропорту

Відбувається дообладнання фортифікаційних споруд
Окупанти продовжують укріплювати позиції біля Донецького аеропорту
Український військовий (фото: штаб ООС)
27 Лютого 2021, 06:03
читать на русском

Російсько-окупаційні війська продовжують укріплювати позиції у районі Донецького аеропорту.

Про це повідомила пресслужба Операції об'єднаних сил у Facebook.

Російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють інженерні роботи щодо вдосконалення наявних та обладнання нових позицій у районі Донецького аеропорту, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підрозділи Збройних Сил України зафіксували дообладнання фортифікаційних споруд з використанням мішків з піском поблизу пожежного депо ДАПу.

В ООС вважають, що це свідчать про те, що представники збройних формувань Росії й далі демонструють небажання виконувати раніше досягнуті домовленості.

Читайте також

Також у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 25 лютого зафіксовано грубі порушення з боку збройних формувань РФ та її найманців на непідконтрольній уряду України території. Зазначається, що на полігоні поблизу населеного пункту Покровка, патруль Місії зафіксував шість реактивних систем залпового вогню "Град".

Також за лініями відведення, поза межами виділених місць зберігання озброєння, було помічено ще 10 танків, шість самохідних гаубиць "Гвоздика", три причіпних міномети "Васільок".

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що для зрушення справи про конфлікт на Донбасі з місця необхідна зустріч "нормандської четвірки".

1