Окупанти танком переїхали авто з трьома людьми на Запоріжжі: дитина згоріла живцем

Ворожий танк розчавив автомобіль з цивільними, які намагалися евакуюватися
Важливо
Окупанти танком переїхали авто з трьома людьми на Запоріжжі: дитина згоріла живцем
Війна на Донбасі, танки (фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA)
12 Березня 2022, 19:19
читать на русском

У Запорізькій області ворожий танк розчавив автомобіль з трьома цивільними громадянами.

Як повідомила обласна поліція, автівка "Таврія" з цивільними громадянами, які намагалися виїхати із небезпечної зони, зупинилася на узбіччі дороги між селами Оріхівського району. Російські воєнні на танку переїхали авто з людьми у салоні.

Трагедія сталася 6 березня на автодорозі між селами Нестерянка та Мирне Оріхівського району Запорізької області.

Внаслідок нелюдського злочину, загинули двоє дорослих чоловіка та неповнолітній хлопчик, який згорів в палаючій автомашині, - кажуть у поліції.

Зараз поліція встановлює особи всіх загиблих. Слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного у ч.2 ст. 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

Також стало відомо про схожу трагедію на Бучанщині  - окупанти розстріляли автівку з білим прапором. В авто перебувало подружжя, яке прямувало на евакуацію.

На трасі між Липівкою та Калинівкою ворог здійснив постріли по автівці жителів Макарова, які намагались виїхати з блокади. В результаті обстрілу, 63-річний чоловік та його 31-річна дружина загинули на місці, - розповіли у поліції.

Читайте також

1