Російські окупанти розстрілюють мешканців Сумщини та давлять технікою (фото)

Війська РФ їздять з білими прапорами
Російські окупанти розстрілюють мешканців Сумщини та давлять технікою (фото)
Танк російських військ Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/photos
1 Березня 2022, 13:36
читать на русском

У Сумській області окупанти поводяться максимально жорстоко з місцевими мешканцями. Жителів села Низи попередили про обстріл російськими окупантами. Військова техніка стріляє у цивільних.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Сумської ОДА.

Терміново село Низи, Сумський район, ворожа техніка їздить по селу Низи та його околицям!

Ворожа їздить по селам з білими прапорами та розстрілюють мирних людей! Будьте в дома, подалі від вікон! Не виходьте на вулицю!, - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомив Офіс генерального прокурора, на Сумщині окупанти розчавили авто з чоловіком, який намагався зупинити колону.

Як з'ясувало слідство, 28 лютого 2022 року поблизу с. Погожа Криниця Роменського району місцевий житель на власному авто перегородив дорогу колоні російської техніки. Окупанти переїхали автівку танками. 47-річний чоловік загинув на місці.

За процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), - йдеться у повідомленні.

Танк розчавив авто з чоловіком, фото прокуратура Сумської області

Нагадаємо, що в Чернігівську область зайшли білоруські війська попри заяви самопроголошеного президента Олександра Лукашенка не брати участь у війні.

Читайте також