Трупи російських солдатів прибули до Росії - МВС

Найближчим часом очікуються перші поховання у РФ
Трупи російських солдатів прибули до Росії - МВС
Бойовий транспорт окупантів Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua
1 Березня 2022, 12:18
читать на русском

Сьогодні, 1 березня, до Росії почали прибувати перші мішки з трупами окупантів.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко у своєму відеозверненні. 

Сьогодні до Росії починають прибувати перші мішки з трупами, і найближчим часом будуть перші поховання у Російській Федерації, які російська влада вже не зможе приховати, - сказав Вадим Денисенко.

Він зазначив, що також до РФ почали прибувати перші ешелони з пораненими.

За його словами, нову мобілізацію у Росії можна спробувати зірвати. Зокрема, потрібно зв'язатися зі знайомими в Росії та розповісти їм про війну в Україні.

Якщо у вас є якісь друзі у Російській Федерації, навіть якщо ви з ними після 2014 року не спілкувалися, не полінуйтеся і зв'яжіться з ними. Перешліть їм фотографії їхніх полонених, лінк на наш Телеграм-канал "Ищу своих", де зібрані сорок росіян, які загинули тут через примхи їхнього карлика. Це наша українська вітчизняна війна, і кожен з нас може допомогти в цій війні, воюючи в тилу у ворога і деморалізуючи його, - додав Денисенко.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ створило сайт "РФ200ищи своих", де публікуватимуть фото, відео та документи загиблих російських військових для того, щоб їхні родичі змогли ідентифікувати їх. Відео полонених також будуть розміщені на сайті.

Читайте також

1