Окупанти вдарили по Донецькій області: поранено щонайменше семеро людей - фото

Рекетним ударом рашисти зруйнували багатоповерхівки у Черкаському
Окупанти вдарили по Донецькій області: поранено щонайменше семеро людей - фото
Окупанти обстріляли смт Черкаське на Донеччині Фото: https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/3016
13 Квітня 2022, 13:34
читать на русском

Щонайменше семеро людей отримали поранення після ракетного удару, якого завдали російські окупанти по Слов'янському районі у Донецькій області.

Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

Удар стався сьогодні вранці, пошкоджено багатоквартирні будинки, - написав він і додав, що внаслідок обстрілу смт Черкаське постраждали щонайменше семеро людей.

Знову і знову росіяни підтверджують, що вони не спроможні вести чесну конвенційну війну, не здатні протистояти Збройним силам України. Їхня головна тактика тепер – вбивати і тероризувати цивільне населення. Держава-терористка продовжує обстрілювати міста і села по всій лінії фронту. Сьогодні під ударом вже опинилися Авдіївка та Велика Новосілка. В Авдіївці пошкоджено житловий будинок та об'єкти міської інфраструктури. У Великій Новосілці відомо про влучання у приватний будинок, власниця якого одержала легку контузію, - розповів голова ОВА (досьє Кириленка).

Нагадаємо, російські військові закінчують підготовку до масштабної битви за Донецьку та Луганську області. Бої знову активізувались в регіоні. Окупанти постійно намагаються здійснити наступ. Наразі активні бойові дії йдуть в Рубіжному та Попасній.

Противник планує вийти на географічні межі та зайняти обидві області. При цьому окупанти використовують важке озброєння, атакуючи житлові масиви.

Читайте також

1