Окупанти відловлюють жителів "Л/ДНР" та пускають їх як розхідний матеріал на війну (відео)

Мобілізованих відправляють на передову без бронежилетів
Окупанти відловлюють жителів "Л/ДНР" та пускають їх як розхідний матеріал на війну (відео)
Окупант з “Л/ДНР” / Скрін з відео
9 Квітня 2022, 05:00
читать на русском

Окупанти обіцяють населенню фейкових "Л/ДНР" порятунок від "нацистів", натомість використовують їх виключно як гарматне м’ясо. Людей продовжують ловити на вулицях, щоб відправити на передову.

Підтвердження цьому – численні свідчення полонених, які є у розпорядженні СБУ.

Ось цього мешканця Макіївки, за його словами, "забрали по мобилизации с улицы". А вже в кінці березня спорядили автоматом і 4 магазинами з патронами, посадили в БМП разом з іншими "новобранцями" та повезли на передову. Без бронежилетів.

Та їх підбили ще по дорозі. Вцілілий вояка сподівався, що тих, хто вижив, відправлять подалі від фронту. Але їх "раненых и побитых" просто пересадили в інше БМП і повезли далі. Бо у них було одне призначення – бути розхідним матеріалом. Їхнє життя не входило в плани окупантів.

Здавшись у полон воїнам ЗСУ, цей чоловік нібито зрозумів, що реальність відрізняється від пропагандистської картинки на ТБ: "все не так …. вообще не так".

Нагадаємо, що окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким. Найбільше за все вони хочуть, аби їхні сини ніколи в житті не потрапили в російську армію.

Читайте також

1