В СБУ описали узагальнений портрет пересічного російського загарбника (відео)

Окупант здебільшого має лише шкільну освіту та пиячить
В СБУ описали узагальнений портрет пересічного російського загарбника (відео)
Російські солдати Фото: Getty Images
23 Березня 2022, 15:51
читать на русском

У Службі безпеки України описали узагальнений портрет пересічного російського загарбника.

Повідомляється, що окупант здебільшого має лише шкільну освіту, ходить в одних портянках три місяці підряд, а обов’язковий елемент його "раціону харчування" – 1 літр горілки.

Це не жарт і не перебільшення. Саме такі дані містяться в службових документах полонених окупантів, які є в розпорядженні СБУ, - розповів речник відомства Артем Дехтяренко.

Так, офіцери російської армії ведуть соціально-психологічний портрет особового складу. Насправді тут нічого дивного немає, якби не розуміння, як вони це роблять. Наприклад, у графі "соціальне походження" досі вказують пункти "із рабочіх, із крєстьян"... Напевно в Росії не знають, що на вулиці 21 століття, і такі поняття дещо застарілі.

Також путінські вояки, крім горілки, мають у раціоні медовуху і навіть антифриз. Так ось, щоб вони не померли від випитого антифризу, то мають під розпис пройти спеціальний інструктаж, що це отрута.

"Культурний аспект" ворога теж вражає: серед довідкових матеріалів російських командирів є перелік "днів воїнської слави". У числі "перемог" є крадені, є безчесні, а є такі, яких ніколи не існувало. До прикладу, серед сумнівних свят:

  • "Куліковская битва", в якій один ординський хан Тохтамиш розбив іншого хана Мамая;
  • "Бородінська битва", в якій Наполеон розбив росіян і вже за тиждень зайняв Москву.

Якщо росіяни так пишаються своїми поразками, то й черговий провал в Україні також стане для них великим святом.

Нагадаємо, що у рашистських загарбників – розрив шаблону від якості життя в Україні. Виявляється, що українці живуть набагато краще, ніж російські "асвабадітєлі". Тому останні мародерствують, а близьким і рідним називають це "безліміт".

Читайте також

1