Окупанти використовують мобілізованих з "Л/ДНР" як живий щит для кадрових військових РФ (відео)

Російські загарбники бояться іти у наступ
Окупанти використовують мобілізованих з "Л/ДНР" як живий щит для кадрових військових РФ (відео)
Російські військові, окупанти / Фото: Getty Images
26 Квітня 2022, 14:29
читать на русском

Українські захисники так ефективно нищать ворога на Харківщині, що окупанти бояться наступати на цьому напрямку. При цьому рашисти використовують мобілізованих з "Л/ДНР" як живий щит для кадрових російських військових.

Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

"Сначала наших просто кидали наперед. С другой роты. Их мертвыми попривозили. На броню прыгает и поехали на зачистку села. А там же всегда ждут и стреляют укропы. Сегодня люди начали отказываться. Россияне отказались, наши отказались, но луганчане поехали", - розповідає своїй матері чоловік, якого рашисти мобілізували на території "ДНР".

Він говорить, що відмовився іти у наступ під Ізюмом і не хоче бути гарматним м’ясом. Чоловік не збирається підписувати жодних контрактів з окупантами.

"Наша миссия – выжить! Слов нет… Россия оставляет после себя руины. Прорваться туда не могут. 9 мая это все не кончится", - резюмує окупант.

Нагадаємо, що російські окупанти цинічно розстрілюють школярів і літніх людей. Артилерійський обстріл дітей, які ідуть до школи з портфелями, називають проявом "мужності".

Читайте також