Окупанти влучили снарядом у багатоповерхівку в Києві та поцілили в авіазавод "Антонов" - відео

Після вибуху будинок загорівся, пожежникам вдалося загасити вогонь
Окупанти влучили снарядом у багатоповерхівку в Києві та поцілили в авіазавод "Антонов" - відео
Пожежа на Оболоні в Києві після влучання снаряду Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
14 Березня 2022, 08:45
читать на русском

У Києві окупанти обстріляли багатоповерхівку на Оболоні та завод "Антонов".

Як повідомляє Служба порятунку, внаслідок влучання в багатоповерхівку загинула одна людина, трьох мешканців будинку госпіталізовано.

За попередніми даними загинула одна людина, 7 мають поранення різного ступеню важкості. З місця вибуху в житловому будинку евакуйовано близько 70 осіб, - кажуть у ДСНС.

У ДСНС повідомили, що трагедія сталася о п'ятій ранку 14 березня в Оболонському районі столиці.

Унаслідок потрапляння невідомого об‘єкту сталося часткове руйнування сходової клітини з 1 по 3 поверхи та фасаду будинку з 1 по 9 поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на 3-му та 4-му поверхах... На місці задіяно 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 осіб особового складу... О 07:04 пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку локалізовано на площі 500 м. кв., - кажуть рятувальники.

О 07:58 пожежу вдалося загасити.

У КМДА розповіли, що у Києві окупанти окрім багатоповерхівки обстріляли ще й завод "Антонов". Про наслідки руйнування поки не повідомляється.

Нагадаємо, 12 березня на Подолі в Києві відбувся вибух, в результаті якого загорілося приміщення Ощадбанку. Було встановлено, що вибухівку на будівлю скинув ворожий дрон-камікадзе.

Читайте також

1