Олена Зеленська зустрілась з держсекретарем США Блінкеном (фото)

Дружина президента заявила, що тепер її черга говорити про українські потреби
Важливо
Олена Зеленська зустрілась з держсекретарем США Блінкеном (фото)
Олена Зеленська та Ентоні Блінкен / Фото: facebook.com/olenazelenska.official
19 Липня 2022, 10:26
читать на русском

Дружина українського президента Олена Зеленська у США зустрілася з головою Державного департаменту Ентоні Блінкеном. Держсекретар США запевнив першу леді України, що незалежна українська держава існуватиме набагато довше, ніж російський диктатор владімір путін.

Як написала Зеленська на своїй Facebook-сторінці, цей візит до США відбувається на запрошення американської першої леді Джилл Байден.

Мирно літають пасажирські літаки, люди не жахаються сирен та гучних звуків надворі. Дивне відчуття: на п’ятому місяці російського вторгнення опинитись у країні, де все це можливо. Але я зараз у США якраз для того, щоб це стало можливим і в Україні. Я тут на запрошення першої леді Джилл Байден, - зазначила пані Олена.

Олена Зеленська

Олена Зеленська / Фото: facebook.com/olenazelenska.official

Зеленська розповіла, що Джилл відвідала Україну в травні, щоб особисто побачити й поспілкуватися з тими, хто через війну втратив дім, близьких. Дружина президента також додала, що тепер її черга говорити:

Тепер моя черга говорити у США про українські потреби в нашому спротиві та боротьбі з агресором. Усі подробиці – у наступних дописах.

Вже зустрілася з Держсекретарем Ентоні Блінкеном. Його позиція щодо того, що, цитую: "суверенна, незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж Путін", залишається незмінною.

Олена Зеленська та Ентоні Блінкен / Фото: facebook.com/olenazelenska.official

Нагадаємо, що 23 липня дружина президента України Олена Зеленська проведе другий саміт перших леді та джентльменів.