Омбудсманка відсторонила свого представника на Донбасі після інциденту з охоронцем

Павла Лисянського відсторонили до з'ясування обставин бійки
Омбудсманка відсторонила свого представника на Донбасі після інциденту з охоронцем
Павло Лисянський Фото: Фейсбук-сторінка Evgeny Kaplin
7 Грудня 2020, 14:29
читать на русском

Представника омбудсмана з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського відсторонено від посади після інциденту у Святогірську.

Про це уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Наразі мною прийняте рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період, - уточнила Денісова.


Вона зазначила, що Лисянський особисто поінформував її про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між ним і працівником готельного комплексу "Монарх", розташованого у Святогірську.

Читайте також

Омбудсманка повідомила, що за результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Нагадаємо, 6 грудня у мережі Facebook з'явилася інформація, що Павло Лисянський у Святогірську побив охоронця, працівника готельного комплексу "Монарх".

Власник закладу В'ячеслав Твердохліб повідомив, що причиною конфлікту стало те, що охоронець повідомив Лисянському про закриття ресторану о 22 годині через карантинні вимоги. Він стверджує, що це не сподобалося представнику омбудсмана. За словами Твердохліба, охоронник наразі перебуває на лікарняному.

1