Онучка колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова розповіла, куди подівся її дід

Екссекретар РНБО вже два місяці як зник з публічного простору
Онучка колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова розповіла, куди подівся її дід
подпись Олексій Данілов (фото: Facebook)
1 Червня 2024, 16:45
читать на русском

Онучка колишнього секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова, 17-річна співачка Маша Данілова, розповіла виданню “Інформатор” про спілкування з дідом. Її слова дають зрозуміти, що Данілов все ще перебуває в Україні.

Екссекретар РНБО, який був звільнений ще у березні, мав би поїхати послом України в Молдову. І хоча президент Володимир Зеленський погодив його кандидатуру рівно два місяці тому, про діяльність Данілова нічого не відомо, і на публіці він не з’являється.

Дівчина зізнається, що рідко спілкується з Олексієм Даніловим. А його зникнення з медіапростору пояснює тим, що сам по собі чиновник не любить медійності.

“Він взагалі не такий, що “добрий день – це мій влог”, - каже Маша.

“Я спілкуюся із ним, просто не настільки близько і часто. Коли ми зустрічаємось, то зазвичай це поверхневі теми – як навчення, як пройшов день? Іноді про реліз питає”, - розповіла молода співачка.

За словами Маші, вони навіть не обговорювали, яка улюблена в нього пісня у її виконання. “Насправді я з ним про це не говорила. Але, я думаю, що це напевно “Я хочу” або “Навіщо”, щось військової тематики, про Україну та мирне небо”, - впевнена виконавиця.

Маша Данілова розповідала, що останній раз бачила свого діда на Великдень, коли на святкування зібралася майже вся родина. А частіше вони спілкуються телефоном.

Також Данілова відповіла на чутки, що її батько, син колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова, начебто проживає за кордоном. За її словами, він захищає Батьківщину.

Російська пропаганда неодноразово писала, що Максим Данілов після початку повномасштабного вторгнення начебто переїхав у США, користуючись зв’язками впливового батька. Дехто навіть писав, що батько Марії придбав віллу у Маямі на гроші з західної допомоги.

Маша Данілова розповіла, що її батько не ховається від мобілізації, а навпаки, з перших днів великої війни пішов захищати свою країну.

“Зараз він служить в лавах ЗСУ. Раніше був в ТРО”, - зазначила дівчина. Де саме та у якому званні служить син Данілова, вона не відповіла: “Ну, я думаю, що краще про це не говорити про всяк випадок, в цілях безпеки”.

Кілька тижнів тому Марія опублікувала у соцмережі світлини зі святкування Великодня - в тому числі й з батьком. Отже, той дійсно перебуває в Україні.

Нагадаємо, колишній секретар РНБО Олексій Данілов після свого звільнення так і не став послом України у Молдові, хоча на цю посаду його кандидатуру погодив президент Володимир Зеленський. Що з його призначенням – достеменно невідомо, адже в Міністерстві закордонних справ України та в самому посольстві поки від цього питання відмовчуються. Ба більше, вже протягом майже двох місяців залишається невідомим, чим зараз займається Данілов.

Читайте також