Опади та вітер вщухнуть, натомість прийде мороз: прогноз погоди на 22 лютого

Найтепліше буде на Одещині та на Закарпатті
Опади та вітер вщухнуть, натомість прийде мороз: прогноз погоди на 22 лютого
Погода, заморозок Фото: ekaterinaa_leto
22 Лютого 2023, 08:15
читать на русском

У середу, 22 лютого, в Україні очікується невеликий сніг, а місцями дощ. На півночі та сході ударить мороз до -12 градусів.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Протягом доби в Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі в більшості областей невеликий сніг, вдень без істотних опадів, лише у західних областях невеликий дощ.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура у північно-східних та Луганській областях вночі 7-12° морозу, в Сумській області до 15° морозу, вдень 3-8° морозу; на решті території протягом доби від 2° тепла до 3° морозу (вдень у південних та західних областях 3-8° тепла, на Закарпатті та півдні Одеської області до 11°).

Нагадаємо, у четвер в Україні без істотних опадів. При цьому прогнозується подальше зниження температури на 3-7 градусів.

У п'ятницю в західних, північних та подекуди центральних областях очікується помірний дощ і сніг. Температура у східних, північно-східних областях становитиме вночі -10 -16, подекуди до -19 градусів, а вдень від - 4 до +2. У західних областях і на крайньому півдні температура повітря вночі становитиме близько 0 градусів. При цьому вдень прогнозується +6 +12 градусів, а на решті території вночі -3 -9 градусів, вдень +1 +7.

Читайте також

1