Орки посилили удари по мирних мешканцях Харкова та області - Синєгубов

Є постраждалі люди
Орки посилили удари по мирних мешканцях Харкова та області - Синєгубов
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
24 Серпня 2022, 11:01
читать на русском

Російські орки посилили удари по мирних мешканцях Харкова та області.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Вчора близько 21:00 ворог обстріляв Шевченківський район Харкова з РСЗВ імовірно касетними боєприпасами. Постраждали житлові будинки. Поранення отримав 38-річний чоловік. Близько 23:00 над Шевченківським районам Харкова вибухнула ракета, попередньо – "Калібр". Пошкоджені житлові будинки, сталася пожежа. Вибито вікна будинку в Новобаварському районі, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що вчора, 23 серпня, у Харкові до лікарні з вибуховою травмою госпіталізували 33-річну жінку. Її 5-річна донька через обстріл отримала такий сильний стрес, у результаті чого також потребувала допомоги лікарів.

Близько 00:30 ночі ворог завдав ракетного удару, попередньо ракетами С-300 по селищу Докучаєвське Роганської громади в Харківському районі. Зруйновано господарчу будівлю, сталася масштабна пожежа. Без постраждалих, - розповів Синєгубов.

За його словами, протягом минулої доби, 23 серпня, орки обстріляли Харків та населені пункти Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів. Зокрема, в Харкові пошкоджено господарські будинки. Поранення отримав 61-річний чоловік. Своєю чергою у Чугуївському районі через обстріли сталися лісові пожежі.

Також орки масово обстрілювали Циркуни Харківського району. В результаті - в селі сталося чотири пожежі. Були пошкоджені житлові та господарчі будівлі. 59-річний чоловік отримав поранення.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог веде обстріл наших позицій з реактивної та ствольної артилерії, веде розвідку за допомогою БпЛА. Наші захисники дають окупантам гідну відсіч та завдають відчутних втрат, - додав Синєгубов.

Нагадаємо, російські орки продовжують обстрілювати Харків та область. Вчора, 23 серпня, окупанти обстріляли Київський район Харкова.

Читайте також

1