Ощадбанк продовжив терміни дії платіжних карток для ВПО

Переселенці зможуть користуватися старими картками до 30 вересня
Ощадбанк продовжив терміни дії платіжних карток для ВПО
Фото: з відкритих джерел
23 Березня 2024, 06:38
читать на русском

Державний "Ощадбанк" продовжив термін дії всіх платіжних карток, зокрема й для внутрішніх переселенців, до 30 вересня.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"У зв’язку з воєнним станом "Ощадбанк" для зручності клієнтів продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 30 вересня 2024 року", – йдеться у повідомленні.

Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Клієнти, які мають такі картки, можуть і надалі користуватися ними без обмежень. Йдеться про платежі, зняття готівки у банкоматах тощо. Якщо нову картку вже перевипущено, то необхідно звернутися до відділення банку для її отримання.

Зазначається, що в разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торговельно-сервісній мережі, знімати готівку в банкоматах тощо.

Якщо клієнт перевипустив нову картку, потрібно звернутися до відділення "Ощадбанку" для її отримання.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну банки продовжують терміни дії своїх карток. Це було зроблено для того, що громадяни, які перебувають на окупованих територіях, у зоні бойових дій чи за кордоном, могли і надалі користуватися картками, навіть якщо термін їх дії минув.

При цьому охочі можуть звернутися до банків та перевипустити картки.

Читайте також

1