Остап Ступка отримав підозру за п`яне водіння

Популярному актору загрожує до трьох років тюрми
Головне
Остап Ступка отримав підозру за п`яне водіння
Остап Ступка
6 Квітня 2023, 14:14
читать на русском

Правоохоронці оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху українському актору Остапу Ступці, який влаштував аварію у Києві. У разі доведення вини - йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це поінформували у поліції Києва.

Як зазначається, автопригода сталася 4 квітня у Голосіївському районі міста.

За версією слідства, водій авто Range Rover, рухаючись вулицею Федорова до перехрестя з вулицею Малевича, виїхав на зустрічну смугу, скоївши наїзд на припарковану машину Mitsubishi. У результаті постраждав чоловік, що перебував у цьому авто. Його шпиталізували із травмами різного ступеня тяжкості.

У поліції зауважили, що водія позашляховика затримали. Його помістять у СІЗО.

Прокурори оголосили підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння".

"Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у міській прокуратурі Києва, водія Range Rover, 1967 року народження, затримали на місці ДТП - у його крові виявили 1,62 проміле алкоголю.

Нагадаємо, народний депутат від партії "Слуга народу" Володимир Гевко збив на смерть пішохода. Інцидент стався поза нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм потерпілий помер. Згідно з освідуванням на пристрої "Драгер" водій був тверезим.

Читайте також

1