Отруєння чадним газом: двоє дорослих та п'ятирічна дитина загинули в Київській області

У Бучі троє людей загинули через несправність вентиляції газового котла
Отруєння чадним газом: двоє дорослих та п'ятирічна дитина загинули в Київській області
Швидка медична допомога (фото: Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф)
2 Лютого 2021, 08:13
читать на русском

Двоє дорослих та п'ятирічна дитина загинули в Київській області внаслідок отруєння чадним газом.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, вчора, першого лютого, у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку знайшли мертвими двох дорослих та п'ятирічну дитину. Як з'ясувалося, вони померли від отруєння чадним газом.

1 лютого у м. Буча у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку внаслідок отруєння чадним газом (несправність системи вентиляції газового котла) загинуло три особи, з них одна дитина (2017 року народження), - йдеться у повідомленні Служби порятунку.

Читайте також

Нагадаємо, 11 січня цього року у Львові отруїлися чадним газом маленька дитина та двоє дорослих. Усіх постраждалих госпіталізували.   Інцидент трапився в приватному будинку на вул. Сотника Володимира Панаса.

У жовтні минулого року у Хмельницькому двоє маленьких братів померли від отруєння чадним газом. Близька знайома сім'ї, в якій загинули хлопчики, у мережі Facebook написала, що "все сталось через халатність нашої газової служби". Вона зазначила, що раніше, теж були випадки витіку газу, але не було летальних випадків.

1