Озброєні підлітки грабували магазини у Запорізькій області - відео

За добу діти скоїли напад на три магазини
Озброєні підлітки грабували магазини у Запорізькій області - відео
Пограбування магазину Фото: Патрульна поліція Запорізької області
8 Грудня 2020, 09:31
читать на русском

Озброєні пістолетом підлітки у Запорізькій області грабували магазини. Поліціянти з'ясували, що неповнолітні за добу скоїли напад на три торговельні заклади.

Патрульна поліція Запорізької області повідомляє, що на лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що на зупинці громадського транспорту "Набережна" чути постріли. Заявник додав, що до події причетні четверо підлітків і що в одного з них є пістолет.

Прибувши на виклик, інспектори помітили автобус, в якому були схожі за описом очевидця підлітки.

Патрульні зупинили транспортний засіб, в салоні були четверо хлопців. Під час поверхневої перевірки в одного з них патрульні виявили предмет, схожий на пістолет, - йдеться у повідомленні правоохоронців.


Через деякий час інший екіпаж отримав виклик, що невідомі намагалися пограбувати магазин на проспекті Металургів.

Читайте також

Ознайомившись з відео з камер спостереження, патрульні з'ясували, що до події причетні підлітки з попереднього виклику, - розповідають у поліції.

Розшукуючи злочинців, на вулиці Перемоги патрульні почули клич про допомогу. Виявилося, що підлітки намагались викрасти товар вже у третьому магазині.

Побачивши патрульних, порушники кинулись навтьоки, одного з них інспектори наздогнали. Пізніше хлопець зізнався, що він з двома товаришами був учасником подій, що сталися в трьох магазинах. Патрульні розшукали всіх, причетних до події, осіб, - зазначають силовики.

Нагадаємо, 7 грудня поліціянти у Києві затримали місцевого мешканця, який нападав на жінок та грабував їх.

1