Затримали чоловіка, який нападав на жінок у Києві

Киянина затримали за пограбування та розбійні напади на жінок
Затримали чоловіка, який нападав на жінок у Києві
У Києві затримали злочинця Фото: поліція Києва
7 Грудня 2020, 15:28
читать на русском

Поліціянти у Києві затримали місцевого мешканця, який нападав на жінок та грабував їх.

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, на початку грудня оперативники отримали повідомлення від киянок про напади у Голосіївському районі  - невідомий напав на них, забрав цінності та втік.

Силовики почали розшук зловмисника.

За словами начальника Голосіївського управління поліції Владислава Іщенка, правоохоронці провели аналіз скоєних злочинів і встановили, що за отриманими від потерпілих прикметами до вчинення правопорушень може бути причетна одна й та сама особа.

Читайте також

Ми встановили, що злочини були скоєні з різницею у пів години. У темну пору доби фігурант, побачивши самотню жінку, підбігав до неї, бив по голові каменем і забирав цінності. Завдяки оперативним заходам ми з’ясували особу зловмисника та розшукали його, - розповів він.

Зловмисником виявився 26-річний киянин, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі за вчинення двох злочинів: крадіжки та угон авто, за що провів за ґратами п’ять років.

У слідства є підстави підозрювати, що затриманий причетний до скоєння ще трьох аналогічних злочинів на території столиці.

Нагадаємо, 6 грудня у Києві затримали двох осіб, яких підозрюють у вбивстві столичного музиканта. Зловмисники заволоділи майном потерпілого і вирішили заховати його тіло у підвалі.

7 грудня київські правоохоронці встановили причетність ще одного фігуранта до вбивства столичного музиканта на Печерську.

31-річний киянин допомагав двом спільникам у прихованні тяжкого злочину з метою заволодіння майном. Окрім того, зловмисник викрав із квартири потерпілого музичні інструменти.

1