У Канаді чоловік у середньовічному костюмі з ножем нападав на людей: є загиблі та поранені

Чоловіка вже заарештували
У Канаді чоловік у середньовічному костюмі з ножем нападав на людей: є загиблі та поранені
Поліція Канади (фото з відкритих джерел)
1 Листопада 2020, 12:41
читать на русском

У Квебеку, провінція на сході Канади, поліція затримала чоловіка, який гуляв по місту в середньовічному костюмі з ножем і нападав на людей. Двоє людей загинули та п’ятеро поранені. Про це повідомляє видання CBC News.

Поліція міста Квебек затримала підозрюваного чоловіка близько першої години ночі в неділю, після того, як він завдав ножові поранення, у результаті яких двоє людей загинули та п’ятьох поранено, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, поліція шукала чоловіка, який був одягнений у середньовічний одяг, який мав при собі холодну зброю і вже поранив кількох людей.

Напади сталися біля Шато Фронтенак на вулиці Рампарт, а пізніше підозрюваний був заарештований біля Старого порту міста, - додали у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що підозрюваному близько 20 років, невідомо, чи поліція встановила його особу. П'ять постраждалих доставлені до місцевої лікарні з різним ступенем тяжкості травм. Підозрюваний також був доставлений до лікарні для оцінки його стану.

Нагадаємо, 29 жовтня близько 9:00 за місцевим часом у французькому місті Ніцца у базиліці Нотр-Дам чоловік напав з ножем на людей. Внаслідок різанини троє людей загинули ще кілька постраждали. Зазначається, що жінку обезголовили, а чоловікові перерізали горло.

1