Вбивство музиканта у Києві: поліція затримала ще одного злочинця

У підозрюваного знайшли дорогі музичні інструменти потерпілого та одяг зі слідами крові
Вбивство музиканта у Києві: поліція затримала ще одного злочинця
Національна поліція Фото: facebook.com/UA.National.Police
7 Грудня 2020, 14:08
читать на русском

Правоохоронці встановили причетність ще одного фігуранта до вбивства столичного музиканта на Печерську.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що у ході досудового розслідування київські поліціянти встановили причетність третього фігуранта до вбивства музиканта, що відбулось у Печерському районі Києва з метою заволодіння майном.

31-річний киянин допомагав двом спільникам у прихованні тяжкого злочину з метою заволодіння майном. Окрім того, зловмисник викрав із квартири потерпілого музичні інструменти, - повідомили у пресслужбі поліції.

Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

Читайте також

Правоохоронці затримали третього співучасника за місцем проживання. Слідство попередньо встановило, що 31-річний чоловік допомагав двом спільникам приховати тіло вбитого у гаражному кооперативі у Київській області. Окрім того, чоловік викрав із квартири вбитого дорогі музичні інструменти.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За місцем проживання затриманого поліціянти провели невідкладний обшук, під час якого вилучили викрадені інструменти, а також одяг одного з фігурантів зі слідами, схожими на кров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві зник безвісти відомий музикант і аранжувальник Олександр Дерев'янко. Востаннє його бачили в неділю 22 листопада близько 14:20 в лікарні №15 Подільського району за адресою Кирилівська, 107. До лікарні його доправила швидка з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму. З лікарні він пішов у невідомому напрямку та додому не повернувся.

6 грудня у Києві затримали двох осіб, яких підозрюють у вбивстві столичного музиканта. Зловмисники заволоділи майном потерпілого і вирішили заховати його тіло у підвалі.