Пацієнт психлікарні у Кривому Розі вбив медбрата та втік

Злочинця розшукують правоохоронці
Пацієнт психлікарні у Кривому Розі вбив медбрата та втік
Лікарі, лікарня Фото: УНІАН
18 Липня 2021, 18:00
читать на русском

У Кривому Розі сталося вбивство у психіатричній лікарні - пацієнт напав на медбрата.

Як повідомляє Криворізьке районне управління поліції, сьогодні о 7 ранку 21-річний пацієнт психіатричної лікарні вбив 54-річного працівника медзакладу та втік з місця злочину.

Зловмисник завдав медбрату смертельних ударів по голові після чого втік з місця злочину. Зараз на місці події працюють правоохоронці, - розповіли у поліції.

Підозрюваний у вбивстві Фото: Telegram-канал "Олег Єрмолинський - блог Кривого Рогу"

Вживаються оперативні заходи для встановлення місця перебування та затримання нападника. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство).
Досудове розслідування триває.

Telegram-канал "Олег Єрмолинський - блог Кривого Рогу" повідомляє, що підозрюваний у вбивстві медбрата вже був засуджений за викрадення транспортних засобів.

Офіційні документи свідчать, з 2012 року втікач не звертався за допомогою до психіатра, на момент скоєння незаконних заволодінь був здоровий і міг усвідомлювати свої дії, а також контролювати їх. У серпні 2016 експертиза встановила, що хлопець здоровий, а суд, з огляду на юний вік засудив його до умовного покарання, тобто, не пов'язаного з позбавленням волі. З невідомих причин, хлопець кілька разів не з'явився в центр пробації для планової позначки... Але за дивним збігом обставин, утікач знову опинився в психлікарні. Що з великою часткою ймовірності допомогло йому не потрапити до в'язниці, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 липня у центрі Дніпра чоловік вдарив водія легковика домкратом по голові та втік.

Читайте також

1