Партизанська війна розгортається на росії - розвідка

Мешканці рф переносять бойові дії на територію своєї країни
Партизанська війна розгортається на росії - розвідка
Російська техніка, війна в Україні / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
12 Квітня 2022, 06:23
читать на русском

Мешканці російської федерації готуються до партизанської війни на своїй території.

Про це свідчать дані української розвідки.

У ГУР дізналися, що міністерство транспорту рф зобов’язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ.

Підвищені заходи безпеки пов’язані з "загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю".

Документ, який здобули розвідники Фото: https://t.me/DIUkraine/305

Зазначається, що вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці було введено з початком агресії проти України на короткий термін, з розрахунку на швидкий бліцкриг. Після провалу початкового плану, їхню дію регулярно продовжують та посилюють.

Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських "рейкових партизан", які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах росії. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію рф, - кажуть у ГУР.

Раніше у розвідці розповіли, що в російській армії назрівають соціальні збурення через стрімке падіння заробітків та рівня життя.

Читайте також

1