Пашинян готовий провести позачергові парламентські вибори

Дії опозиції з вимогою його відставки не отримали підтримки народу
Пашинян готовий провести позачергові парламентські вибори
Нікол Пашинян (фото: Facebook)
27 Грудня 2020, 08:05
читать на русском
Премєр-міністр Нікол Пашинян заявив про готовність до проведення позачергових парламентських виборів у 2021 році.

Про це він написав у Faсebook.

Запрошую парламентські та зацікавлені позапарламентські сили до консультацій з питання проведення у 2021 році позачергових парламентських виборів, - написав Пашинян.

За його словами, очевидно, що дії опозиції з вимогою його відставки не отримали підтримки народу.

Опозиція мала всі можливості для генерації народної підтримки навколо своєї вимоги, мала широкі можливості для організації мітингів та акцій протесту, але не змогла не лише забезпечити народну підтримку, але й кількість їхніх прибічників сягнула мінімуму, вуличні процеси ослабли, - зазначив вірменський прем'єр.

Читайте також

Нагадаємо, що в Єревані в останні тижні проходять акції протесту, організовані 17-ма опозиційними партіями, а також діячами культури і представниками інтелігенції з вимогою відставки прем'єр-міністра Вірменії Пашиняна. Політиків і пересічних громадян обурило підписання 9 листопада Пашиняном з лідерами Росії та Азербайджану заяви про припинення бойових дій у Нагірному Карабасі.

22 грудня у центрі Єревана проходила багатотисячний мітинг з вимогою відставки прем'єр-міністра країни Пашиняна і проведення позачергових виборів.

Більше про мирний договір між двома сторонами конфлікту читайте у нашому матеріалі"Вірменія та Азербайджан припинили війну у Нагірному Карабаху, а виграла Росія"