Пашинян відповів Генштабу щодо відставки: займайтеся своїми справами

Мета Генштабу - служити порятунку Батьківщини
Пашинян відповів Генштабу щодо відставки: займайтеся своїми справами
Нікол Пашинян (фото: Nikol Pashinyan / Նիկոլ Փաշինյան / Facebook)
25 Лютого 2021, 17:17
читать на русском

Генштаб збройних сил Вірменії у новій заяві підтвердив вимогу відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна. Він, своєю чергою, наказав військовим "займатися своїми справами".

Про це повідомляє Armenpress.

За словами військовослужбовців, вони не були під чиїм-небудь тиском.

Заява, зроблена керівництвом Генштабу Збройних сил Республіки Вірменії вранці 25 лютого, не була ніким керована чи зроблена під чиїмось тиском. Це чітке переконання і позиція генералів-офіцерів, мета яких одна - служити порятунку Батьківщини в цей відповідальний момент. Ще раз підтверджуємо нашу чітку позицію, - заявив начальник управління інформації Генштабу Самвел Асатрян.

Читайте також

Тим часом Пашинян наказав солдатам, офіцерам і генералам Збройних сил займатися своєю справою. Він наголосив, що його обрав народ і тільки він може розв'язувати питання його відставки, передає Спутник. Армения.

Як обраний народом Вірменії представник, прем'єр-міністр Вірменії - мій наказ усім солдатам, офіцерам, генералам Збройних Сил: панове, займайтеся своєю справою, охороною кордонів і територіальної цілісності Вірменії. Це мій наказ і ніхто не може наважитися порушити його, - заявив він.

Нагадаємо, що у столиці Вірменії Єревані сотні людей перекрили вулиці, вимагаючи відставки прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна.

1