Патрульні повідомили, за що зупиняли авто з Кивою

У автівки депутата, яку зупинили патрульні, був підробний номерний знак
Головне
Патрульні повідомили, за що зупиняли авто з Кивою
Патрульні Фото: УНІАН
1 Листопада 2021, 16:52
читать на русском

У Патрульній поліції пояснили, чому 1 листопада зупинили автомобіль на Столичному шосе, у якому їхав народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива.

За даними патрульних, сьогодні, близько 11-ї години, на Столичному шосе патрульні помітили транспортні засоби Toyota та Mercedes, що рухалися у крайній лівій смузі при двох вільних правих, чим порушували ПДР.

На вимогу поліцейських зупинитися, водії вказаних авто не реагували та продовжували рух. Патрульним все ж вдалося зупинити автомобілі шляхом переслідування. У салоні одного із зупинених автомобілів перебував народний депутат. Під час перевірки документів виявилося, що державний номерний знак на автомобіль Toyota не відповідає реєстраційним документам, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інспектори склали на водія Toyota адмінматеріали за невиконання зупинки на вимогу поліцейського (ч. 1 ст. 122-2 КУпАП), за невідповідність ДНЗ реєстраційним документам на авто (ч. 7 ст. 121 КУпАП), за керування автомобілем без документів, оскільки водій не пред’явив їх на вимогу поліцейських (ч. 1 ст. 126 КУпАП).

На водія Mercedes інспектори склали адмінматеріали за невиконання зупинки на вимогу поліцейського (ч. 1 ст. 122-2 КУпАП).

Що стосується спецпризначенців, яких помітили очевидці інциденту, то правоохоронці зазначили, що патрульні викликали слідчо-оперативну групу для "подальшої можливої кваліфікації дій громадян".

Нагадаємо, сьогодні у соцмережах зявилися фото та відео затримання автомобіля народного депутата з партії "Опозиційна платформа - За життя" Іллі Киви. Повідомлялося, що йому начебто намагалися вручити підозру у держзраді. 

Читайте також

1