Патрульні у Кропивницькому відмовили чоловіка вбивати себе - відео

Патрульні завадили чоловікові зробити фатальний постріл
Патрульні у Кропивницькому відмовили чоловіка вбивати себе - відео
Фото: сайт Нацполіції
25 Листопада 2020, 06:32
читать на русском

Патрульні у Кропивницькому відмовили чоловіка вбити себе. Про це повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook.

Повідомляється, що до поліції зателефонувала жінка, яка розповіла, що її брат хоче вкоротити собі віку.

Вже незабаром біля їхнього будинку були патрульні Артем Денисенко, Ярослав Ровінський та Сергій Сокуренко. В одній з кімнат сидів пригнічений чоловік. Він тримав пістолет біля скроні й був готовий здійснити постріл будь-якої миті. Поліціянти не гаяли часу й одразу почали діяти. Доки Ярослав спілкувався з 43-річним чоловіком, той на мить відволікся. Сергій скористався нагодою та завадив спробі самогубства, - розповідають правоохоронці.

На місце події інспектори викликали швидку та слідчо-оперативну групу. Згодом лікарі шпиталізували чоловіка.

Читайте також

28 жовтня у Києві на вулиці Вишняківській патрульним вдалось врятувати жінку, яка хотіла вкоротити собі віку. Вона перелізла огорожу балкону і збиралась стрибнути з 12 поверху будинку.

Також у жовтні столичні патрульні стали на заваді стрибка молодої жінки з багатоповерхівки.

Мешканець Києва побачив з вікна дівчину, яка сиділа на балконі 25-го поверху. Він терміново звернувся по допомогу на лінію 102. На думку заявника вона поводила себе неадекватно. Поліціянти приїхали на виклик та відмовили дівчину стрибати з балкона.