Павло Фукс: Кернес отримав негативний тест на COVID-19

Бізнесмен і друг Кернеса вважає, що "через тиждень Геннадій Адольфович передасть усім привіт"
Павло Фукс: Кернес отримав негативний тест на COVID-19
Геннадій Кернес
2 Жовтня 2020, 22:05
читать на русском

Міський голова Харкова Геннадій Кернес, який перебуває на лікуванні в берлінській клініці "Шаріте", отримав негативний тест на коронавірус. Про це повідомив бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс.

Новини хороші. Сьогодні він отримав негативний тест на COVID-19. Сподіваємося, що через тиждень Геннадій Адольфович передасть усім привіт, - написав Фукс у своєму Telegram-каналі.

Читайте також

Як повідомлялося раніше, у Геннадія Кернеса було підтверджено COVID-19 і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні м.Харкова.

У ніч на 17 вересня Кернеса (досьє Геннадія Кернеса) транспортували спеціалізованим літаком із Харкова до Берліна на лікування в клініку "Шаріте".

Читайте також

Мером Харкова Кернес є з 2010 року, до того обіймав посаду секретаря міської ради й деякий час виконував обов'язки градоначальника.

23 вересня 2020 року партія "Блок Кернеса – Успішний Харків" висунула Кернеса на посаду міського голови.

Того ж дня про рішення балотуватися на пост мера Харкова оголосив екснардеп Михайло Добкін, хоча в липні він оприлюднив передвиборчий ролик про Київ.

У своєму Telegram-каналі Добкін повідомив, що подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду Харківського міського голови.

Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне, бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання і повернення до рідного Харкова, - написав політик.