PayPal починає працювати в Україні: інструкція із застосування

Компанія розширює послуги надсилання та отримання платежів P2P
Важливо
PayPal починає працювати в Україні: інструкція із застосування
PayPal Фото: скрін екрану з Google App
18 Березня 2022, 08:01
читать на русском

Міжнародна електронна платіжна система PayPal починає працювати в Україні.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

PayPal в Україні. Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Підв'язуйте ваші картки Visa та Mastercard та користуйтеся вже зараз, - написав він у соцмережах.

Він подякував PayPal, що у компанії "так швидко відреагували на наше прохання та підтримують українців під час війни".

У офіційній заяві PayPal зазначається, що компанія розширює послуги надсилання та отримання платежів P2P, щоб допомогти клієнтам в Україні швидко та безпечно надсилати гроші друзям, родині та близьким.

PayPal тимчасово відмовляється від власних комісій за клієнтів, які надсилають кошти на українські рахунки PayPal або отримують кошти на українські рахунки PayPal. Українські клієнти можуть переказувати кошти зі свого гаманця PayPal на відповідні дебетові та кредитні картки Mastercard і Visa, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українці, які поїхали в інші країни в пошуках притулку, зможуть отримати доступ до цих послуг, створивши український гаманець PayPal.

У компанії кажуть, що тепер доступні послуги для надання гуманітарної допомоги українським клієнтам у додатку "PayPal Україна".

Що запропонувала компанія для українських користувачів:

  • Платежі P2P друзями та сім’єю: нові та існуючі власники українських акаунтів PayPal зможуть надсилати та отримувати однорангові (P2P) платежі від друзів та родини та переказувати кошти зі свого українського гаманця PayPal на відповідну дебетову картку Mastercard або Visa або кредитна карта.
  • Переказ коштів з PayPal Wallet: українські клієнти, які отримують гроші від друзів та родини у свій український гаманець PayPal Wallet, зможуть переказати ці кошти на свій банківський рахунок, прив’язавши відповідну дебетову картку Mastercard або Visa або відповідну кредитну картку Mastercard або Visa.
  • Відмова від плати PayPal: намагаючись надати клієнтам доступ до критично важливих коштів, PayPal тимчасово відмовиться від власних зборів за клієнтів, які надсилають кошти на українські рахунки PayPal або отримують кошти на українські рахунки PayPal. Xoom, служба міжнародних грошових переказів PayPal, також відмовляється від комісії за транзакції за платежі, надіслані одержувачам в Україні. Комісія, що стягується емітентом картки або банком клієнта, все ще може стягуватися.

Як створити обліковий запис PayPal - щоб зареєструвати обліковий запис, відвідайте PayPal.com/ua/home.

Інструкція:

  1. Перейдіть на PayPal.com/ua/home зі смартфона або з комп’ютера.
  2. Натисніть "Зареєструватися" у верхньому правому куті.
  3. Додайте номер мобільного та підтвердьте номер.
  4. Українські клієнти повинні вибрати "Україна" на запитання "Де ви живете?".
  5. Далі введіть інформацію, включаючи ім’я, адресу електронної пошти, адресу, дату народження та громадянство, а також вкажіть номер та тип ідентифікаційного номера (паспорт або національне посвідчення особи).
  6. Після налаштування та підтвердження облікового запису клієнти можуть вибрати відповідну дебетову або кредитну картку Mastercard, Visa для надсилання та переказу коштів.

Послуги для українських клієнтів PayPal стали доступними вже від 17 березня.

Українці зможуть надсилати та отримувати кошти зі свого гаманця PayPal у доларах США, канадських доларах, в євро та фунтах стерлінгах.

Щойно клієнт перекаже свої кошти зі свого гаманця PayPal на відповідну дебетову або кредитну картку, гроші будуть доступні у валюті, пов’язаній з цією карткою. Обмінні курси та комісії, які стягуються емітентом картки або банківським рахунком клієнта, все ще можуть застосовуватися.

Нагадаємо, в Україні Google Maps заблокував дві функції для безпеки громадян.

Читайте також

1