У Великій Британії PayPal почала продавати криптовалюту

Гаманці з криптовалютою мають 4,4% жителів Британії
У Великій Британії PayPal почала продавати криптовалюту
Криптовалюта (фото: Pexels)
26 Серпня 2021, 16:50
читать на русском

PayPal дозволила громадянам Великої Британії купувати Bitcoin, Ether, Litecoin і Bitcoin cash на суму від 1 до 15 000 фунтів за транзакцію і 35 000 фунтів на рік.

Про це повідомляє CNBC.

За даними Органу фінансової поведінки (FCA), гаманці з криптовалютою мають 4,4% жителів Британії, або 2,3 млн осіб, що на 400 000 більше, ніж у 2020 році. За рік середня сума, яку британці інвестують у криптовалюту, збільшилася від 40 – до 300 фунтів. Найбільша інвестиція – 7 млн фунтів.

PayPal показує клієнтам ціни на криптовалюти в реальному часі. Платіжна система також додала освітні матеріали про криптовалюти, їхню волатильність, ризики та можливості. PayPal переконує, що після продажу кошти швидко стають доступними на рахунку клієнта. Комісія за зберігання не стягується, однак є комісії за транзакції й за конвертацію валюти при купівлі та продажі.

Довідково: PayPal — міжнародна електронна платіжна система, яка надає послуги в транскордонному режимі будь-якій людині у світі, у якої є банківська карта. Компанія пропонує послуги з оплати та грошових переказів онлайн.

Нагадаємо, що до кінця 2021 року біткоїн може підрости на 300% і оновити історичний максимум.

Читайте також