Пенсіонерка зайнялася сексом у центрі Дубна - фото

Поліція склала відносно неї адміністративний протокол
Пенсіонерка зайнялася сексом у центрі Дубна - фото
Пенсіонери (фото: Pexels)
12 Серпня 2022, 20:48
читать на русском

У четвер, 11 серпня, 67-річна жінка зайнялася сексом з 35-річним чоловіком у центрі Дубна Рівненської області.

Про це повідомили в Дубенському районному відділі поліції в Facebook.

Поліція виявила на місці події 67-річну дубенчанку. Жінка, яка веде бродячий спосіб життя, не змогла чітко пояснити причини своєї поведінки. Поліція склала відносно неї адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що пенсіонерці загрожує штраф від 51 до 119 гривень, громадські роботи на строк від 40 до 60 годин та адмінарешт до 15 діб.

Своєю чергою поліція встановила чоловіка-порушника, який втік з місця події по прибуттю правоохоронців.

Йому 35 років, мешкає у селі неподалік Дубна, має певні розлади психіки (нещодавно лікувався у спеціалізованій лікарні м. Остріг). У його діях також вбачаються ознаки вказаного вище адмінправопорушення. При встановленні його місця знаходження відносно нього також буде складено аналогічні адміністративні матеріали., - пояснили в поліції.
Додали, що обоє порушників протягом останнього року по п'ять разів притягалися до відповідальності за різні правопорушення.

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску "Краківець" затримали українців, які продавали дівчат у сексуальне рабство за кордон.

1