Перебуває у тяжкому стані: сільський голова Чорнобаївки у лікарні, за якою наглядають окупанти

Місце перебування заступника сільського голови Родіонова невідоме
Перебуває у тяжкому стані: сільський голова Чорнобаївки у лікарні, за якою наглядають окупанти
Ігор Дудар Фото: скріншот з відео
5 Травня 2022, 10:43
читать на русском

У понеділок, 2 травня, окупанти провели обшук за місцем проживання сільського голови Ігоря Дударя, після якого чоловік перебуває у тяжкому стані в лікарні, за якою наглядають російські солдати.

Про це повідомила Чорнобаївська сільська рада в Facebook.

За місцем проживання сільського голови Дудар І.М. військовими проведено обшук з пошкодженням майна. З 2 травня сільський голова перебуває у тяжкому стані в лікарні, а за самою лікарнею ведеться нагляд російськими солдатами, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що 2 травня окупанти захопили приміщення Чорнобаївської сільської ради, зірвали прапор України, зламали замки у службових кабінетах та сейфах, провели обшуки та не допустили працівників до робочих місць. Також вони вивісили російський прапор.

Того ж дня, після допиту, з приміщення сільської ради викрадено заступника сільського голови Родіонова Є.О. Інформація про місце його перебування наразі відсутня, - пояснили.
Додали, що на території громади був відсутній мобільний зв'язок із 30 квітня по 4 травня, тому не було можливості висвітлити достовірну інформацію.

Своєю чергою працівники сільради продовжують служити Україні.

Нагадаємо, Чорнобаївка стала відомою після того, як сили оборони України 18 разів знищували окупантів та їхні запаси боєприпасів біля аеродрому, розташованого у межах села.

1