Переселенці з Мелітополя зможуть отримати 6600 гривень допомоги - Федоров

Допомога не надається тим, хто протягом трьох місяців вже отримав кошти від міжнародних організацій
Важливо
Переселенці з Мелітополя зможуть отримати 6600 гривень допомоги - Федоров
Окупований росіянами Мелітополь / Фото: podrobnosti.ua
22 Серпня 2022, 13:29
читать на русском

Переселенці з Мелітополя та району зможуть отримати фінансову допомогу в розмірі 6600 гривень від міжнародної гуманітарної організації Save the children у Запоріжжі.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

Мешканці Мелітополя та Мелітопольського району, які виїхали з окупації, зможуть оформити фінансову допомогу від міжнародної гуманітарної організації Save the children одразу після прибуття у Запоріжжя. Зареєструватись на її отримання допомагають волонтери відкритого простору допомоги "Саме тут" прямо на "Епіцентрі", - сказав Іван Федоров.

Він зазначив, що кожен член родини в залежності від певної категорії зможе отримати від 6600 гривень. Зареєструватися на отримання допомоги можна протягом трьох діб після евакуації. Для цього необхідно знати свій банківський IBAN рахунок.

Важливо! Міжнародна організація самостійно визначає, хто саме отримає допомогу. Допомога не надається тим, хто протягом трьох місяців вже отримав кошти від інших міжнародних організацій, - додав Федоров.

Нагадаємо, внутрішньо переміщені особи, які подавали заяви через Дію до 30 квітня, але не отримали допомогу, зможуть додатково подати заявку на виплати.

Читайте також