Перестрілка в Полтаві між чоловіками: один поранений

Усі виїзди із міста перекриті
Перестрілка в Полтаві між чоловіками: один поранений
Стрілянина в Полтаві фото: Полтавське TV
12 Січня 2021, 14:18
читать на русском

В Полтаві сталася перестрілка між озброєними людьми, в результаті якої поранений один чоловік. Поліція перекрила усі виїзди з міста.

Про це повідомляє інтернет-видання Полтавщина.

Сьогодні близько 12 години на вулиці Нижньомлинській відбулася перестрілка. Ця інформація надійшла до поліції від перехожих. На місце виїхала група слідчих, яка з’ясовує обставини події, - йдеться у повідомленні.

За словами нацполіції, під час конфлікту між чоловіками, один із них отримав вогнепальне поранення.

Читайте також

Постраждалого, 1984 р.н., ушпиталили до медичного закладу. На місці події працює слідчо-оперативна група, - передає пресслужба Нацполіції.

Поліція розпочала пошук осіб, причетних до події та перекрила виїзди з міста.

Як передає Полтавське TV, станом на 14:00 на усіх виїздах з Полтави поліціянти зупиняють та оглядають усі автомобілі, внаслідок чого утворилися затори.

Нагадаємо, що 43-річний мешканець Миколаївської області стріляв у 16-річного хлопця через те, що підліток начебто намагався його побити. Чоловік  із родиною прийшов відпочивати у парк, сів на бордюр, чим заважав підлітку кататися на скейті.

У якийсь момент скейт вилетів з-під ніг підлітка і вдарив чоловіка. Хлопець впав. Розлючений чоловік намагався схопити його за ногу, але йому не вдалося. Підліток вдарив його ногою. Чоловік дістав із сумки травматичний пістолет і вистрілив у хлопця, який почав тікати.