Чоловік у Миколаївській області обстріляв підлітка з пістолета

16-річний хлопець лишився живим та відмовився від звинувачень
Чоловік у Миколаївській області обстріляв підлітка з пістолета
Зброя Фото: Національна поліція
7 Грудня 2020, 10:09
читать на русском

43-річний мешканець Миколаївської області стріляв у 16-річного хлопця через те, що підліток начебто намагався його побити. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Стрілянина сталася у скейтпарку біля спортивного комплексу "Надія".

6 грудня вдень до Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що біля спортивного комплексу "Надія" чоловік вчинив стрілянину по неповнолітньому. Зі слів 43-річного чоловіка, конфлікт між ним та неповнолітнім стався через намагання підлітка його побити. Через що чоловік і застосував зброю, - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Медики, яких викликали на місце злочину, виявили, що проникаючих поранень на тілі хлопця немає.

Читайте також

Затриманий правоохоронцями стрілок у відділку поліції добровільно видав правоохоронцям пістолет із набоями травматичної дії та надав дозвільні документи на його носіння і зберігання.

16-річний учасник конфлікту у присутності матері відмовився від подальшого розслідування події та заявив, що жодних претензій ні до кого не має, - повідомили у поліції та зазначили, що стрілку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Місцеве видання "Преступности НЕТ" опублікувало передісторію конфлікту. За його інформацією, чоловік був вимушений захищатися від хлопця.

Повідомляється, що мешканець Миколаєва з родиною прийшов відпочивати у парк, сів на бордюр, чим заважав підлітку кататися на скейті.

У якийсь момент скейт вилетів з-під ніг підлітка і вдарив чоловіка. Хлопець впав. Розлючений чоловік намагався схопити його за ногу, але йому не вдалося. Підліток вдарив його ногою. Чоловік дістав із сумки травматичний пістолет і вистрілив у хлопця, який почав тікати.

Видання "Преступности НЕТ" опублікувало відео конфлікту.

Нагадаємо, 12 листопада у Куп’янському районі Харківської області співвласники мисливського господарства обстріляли автомобіль з людьми, яких вони начебто прийняли за браконьєрів, внаслідок чого жінка отримала вогнепальне поранення.

1