Перевезення на карантині: "Укрзалізниця" не планує обмежувати роботу залізничного транспорту

Залізниця на період карантину працюватиме
Перевезення на карантині: "Укрзалізниця" не планує обмежувати роботу залізничного транспорту
Укрзалізниця, карантин (фото з відкритих джерел)
19 Жовтня 2020, 19:53
читать на русском

"Укрзалізниця" вважає недоцільним обмежувати роботу залізничного транспорту на період карантину.

Про це повідомив керівник філії "Пасажирська компанія" Укрзалізниці Олександр Перцовський у коментарі "Інтерфакс-Україна" .

З точки зору захисту громадського здоров'я і з точки зору економіки ми не бачимо в цьому сенсу. Ми максимально піклуємося про безпеку своїх пасажирів і співробітників за рахунок дотримання маскового режиму, - сказав він.

За словами Перцовського, компанія не бачить доцільності в обмеженнях на роботу пасажирського залізничного транспорту, адже у потягах провідники контролюють дотримання маскового режиму, а на вокзалах здійсюється температурний скринінг. Також, він додав, що компанія буде дотримуватись всіх рішень влади.

Але я хочу наголосити, що "Укрзалізниця" повністю законослухняна компанія, і ми дотримуватимемося усіх відповідних рішень уряду і регіональних епідкомісій, - заявив він.

Читайте також

Нагадаємо, що сьогодні 19 жовтня, "Укрзалізниця" припинила продаж квитків у Хмельницькому, Тернополі та Івано-Франківську. На цих станціях поїзди проїдуть без посадки пасажирів, але водночас висадка буде проводитися "за встановленим порядком".