Перша леді України розповіла, як стежить за чоловіком через журналіста

Перша леді України розповіла навіщо читає сторінку журналіста Михайла Ткача
14 Травня, 17:27 1033

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про життя на державній дачі і про те, як журналісти слідкують за побутом президентського подружжя.

Про це дружина президента України Володимира Зеленського розповіла в інтерв`ю у програмі "VIP з Наталією Мосейчук".

Зокрема, на питання ведучої про те, скільки побуту у житті першої леді і зауваження про те, як журналіст Михайло Ткач написав, що вже 10 місяців як родина президента тимчасово живе на президентській дачі, Зеленська відповіла:

Він звітує щомісяця про це. Це його турбує — і це зрозуміло. Я навіть іноді заходжу на його сторінку. Дивлюся, що він там написав. Мені навіть це корисно. Він пише, о котрій годині президент (досьє Володимира Зеленського) виїхав з ОП — я можу звіритися, коли він приїхав додому. Це чудово, дякую їм за їхню роботу.

Перша леді також розповіла, що не в захваті від переїзду на державну дачу.

Читайте також

 Тимчасово мешкаємо на державній дачі. Я не можу сказати, що я в захваті від цієї ідеї була від самого початку — і зараз не в захваті. Коли ми все ж вирішили, що треба так зробити, я розуміла реакцію негативну. Я сама так реагувала. Але це вимоги державної охорони — ми нічого не можемо зробити,- констатувала Зеленська.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська у цій же програмі розповіла про своє ставлення до хейтингу та про те, чи впливає її настрій на поведінку чоловіка.