Перша леді України розповіла, як стежить за чоловіком через журналіста

Перша леді України розповіла навіщо читає сторінку журналіста Михайла Ткача
Перша леді України розповіла, як стежить за чоловіком через журналіста
Олена Зеленська (фото: Апостроф)
14 Травня 2021, 17:27
читать на русском

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про життя на державній дачі і про те, як журналісти слідкують за побутом президентського подружжя.

Про це дружина президента України Володимира Зеленського розповіла в інтерв`ю у програмі "VIP з Наталією Мосейчук".

Зокрема, на питання ведучої про те, скільки побуту у житті першої леді і зауваження про те, як журналіст Михайло Ткач написав, що вже 10 місяців як родина президента тимчасово живе на президентській дачі, Зеленська відповіла:

Він звітує щомісяця про це. Це його турбує — і це зрозуміло. Я навіть іноді заходжу на його сторінку. Дивлюся, що він там написав. Мені навіть це корисно. Він пише, о котрій годині президент (досьє Володимира Зеленського) виїхав з ОП — я можу звіритися, коли він приїхав додому. Це чудово, дякую їм за їхню роботу.

Перша леді також розповіла, що не в захваті від переїзду на державну дачу.

Читайте також

 Тимчасово мешкаємо на державній дачі. Я не можу сказати, що я в захваті від цієї ідеї була від самого початку — і зараз не в захваті. Коли ми все ж вирішили, що треба так зробити, я розуміла реакцію негативну. Я сама так реагувала. Але це вимоги державної охорони — ми нічого не можемо зробити,- констатувала Зеленська.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська у цій же програмі розповіла про своє ставлення до хейтингу та про те, чи впливає її настрій на поведінку чоловіка.

1