Дружина Зеленського каже, що не може вплинути на чоловіка cльозами

Перша леді України розповіла про своє ставлення до хейтингу на адресу президентського подружжя
Дружина Зеленського каже, що не може вплинути на чоловіка cльозами
Володимир та Олена Зеленські (Фото: Олена Зеленська Facebook)
14 Травня 2021, 16:30
читать на русском

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про своє ставлення до хейтингу та про те, чи впливає її настрій на поведінку чоловіка.

Про це дружина президента України Володимира Зеленського розповіла в інтерв`ю у програмі "VIP з Наталією Мосейчук".

Зокрема Зеленська сказала, що після обрання її чоловіка президентом України, почався хейтинг, до якого вона досі не може звикнути, хоча вже не реагує на нього так болісно, як спочатку.

Мені здається, до цього не можна звикати, тому що ти стаєш іншою людиною. Звикаєш до чогось, тому що, коли якісь події повторюються, ти розумієш: це вже було і вже не цікаво, - зазначила перша леді.

Зеленська переконана, що ці технології спрямовані на те, щоби змусити нервувати її саму і чоловіка-президента.

Іноді бачиш технології. І коли ти розумієш, що це технологія, ти розумієш, що хтось її застосовує. Навіщо? Це питання. Я розумію так: розхитати мою нервову систему означає нервову систему президента. Мабуть, хтось вважає, що я буду вдома ридати — і від цього щось змінюється. Не буду нікого розчаровувати. Я можу поридати, але це ніяк не вплине на поведінку мого чоловіка. Читаєш про себе безліч якоїсь маячні. Іноді можна навіть посміятися, тому що взагалі буває якась дурня, - констатувала перша леді.

Читайте також

Також дружина президента розповіла, що торік видалила на своїх гаджетах усі соцмережі і не заходила туди пів року, аби емоційно не розхитуватися. Однак, згодом зрозуміла, що до написаного в інтернеті слід ставитися спокійніше і не перейматися усіма фейками, не витрачати на них багато часу та емоцій.

Нагадаємо, днями У Маріїнському палаці в Києві запрацювали україномовний та англомовний аудіогіди за ініціативи Олени Зеленської.

1